Ledig 1-roms leilighet i E37Det byøkologiske boligkollektivet i Enebakkveien 37 har en 1-roms leilighet ledig. Leiligheten er omtrent 50 kvm. og passer bra for ett par eller enkeltperson som vil bo i en kollektiv bygård - hvor fellesskap, deltakelse og sosiale løsninger er viktig
.

Leiligheten ligger i 1. etasje og har stue, kjøkken (med komfyr/kjøleskap), stor 1/2 etasje (f.eks. til soverom m.m) og en liten gang. Do er i gangen utafor leiligheten, dusj og fellesvask er i kjelleren. Husleia er lav og forutsetter at du deltar på dugnader, allmøter og fellesarrangementer. Alle som bor i E37 er med på å jobbe med prosjektet - på den måten man sjøl kan bidra.

Er du interessert i å bo og delta i det byøkologiske priosjektet E37 må du sende inn en søknad som sier litt om hvem du er, hvorfor du vil bo her, hva du kan bidra med og hvorfor det kan være bra for din egen del å flytte inn.

Alle søknadene blir lagt fram på allmøte i E37, mot slutten av juli. Du får svar så snart allmøtet i E37 har bestemt seg.  Leiligheten er klar for innflytting rundt 1. august i år.